Andere suggesties…

Giliss Crystal Zwarte zool – Black Diamond strap

Giliss series CRYSTAL.

GILISS. Stijvol en comfortabel. Fijn om langdurig te dragen. GILISS slippers hebben één van de best ontwikkelde voetbedden voor optimaal draag comfort. De modieuze bandjes zijn gemaakt voor een duurzaam gebruik en een stijlvolle uitstraling The black Charcoal black sole combines excellent with the Black diamond strap.

 17,95

SKU CR20-CB/BD Categorieën , Tags , , , ,

Giliss series CRYSTAL.

GILISS. Stijvol en comfortabel. The black Charcoal black sole combines excellent with the Black diamond strap.

Fijn om langdurig te dragen.

De modieuze bandjes zijn gemaakt voor een duurzaam gebruik en een stijlvolle uitstraling

GILISS slippers hebben één van de best ontwikkelde voetbedden voor optimaal draag comfort. The soles have special support elements inside the structure. The supporting elements serve the purpose of foot support for long hours of walking as well of keeping the feet healthy.

De ondersteuning van de voet is duidelijk voel- en zichtbaar in de zool structuur Dit is de basis van ons productontwerp, daar waar het gaat om gezondheid en stabiliteit aan de voeten.
De zeer stevige rubber onderzool beschermt tegen scherpe punten en oneffenheden.

Het voetbed is sterk vocht regulerend and is zorgvuldig ontworpen en getest. Het droogt snel op en creëert het juiste voet klimaat De bandjes zijn gemaakt van sterk en elegant materiaal. Ze stralen in elk licht. Een sieraad aan uw voeten

Andere suggesties…

SKU CR20-CB/BD Categorieën , Tags , , , ,